Novosti

Nova restavracija v Novem Sadu v sodelovanju DHG deep house group in BLIK-om se ponaša, kot najbolj inovativna in moderna restavracija na balkanu.

Power Plus Protector mikro emulzija bazira na mešanici visoko aktivnih silanov in siloksanov brez topil, za mineralne podlage. Izredna zaščita proti vlagi. Primerna za: cementne in apnene podlage, naravni kamen, opeka, neglazirane ploščice, betonske površine, porobeton, siporeks, apneni peščenec, silikatne podlage, odporna tudi na morsko atmosfero.

Universal Protector je izredno fino razpršena vodna silikonska emulzija. Velikost delcev se meri v obsegu nanometrov. Izredna zaščita proti vlagi. Universal Protector je idealen za impregniranje in hidrofobiranje najbolj različnih materialov kot so: tekstil,marmor, umetni kamen, usnje, les, pluta, opeka, papir itd. Za te aplikacije se lahko redči z vodo, do max. 100% odvisno od vpojnosti materialov. Bolj kot je površina vpojna manj se redči. Protector je odporen na olje, vino, kot tudi na morsko atmosfero. Nanašanje na horizontalne in vertikalne podlage.